GoGas

GoGas GmbH

GoGas GmbH är en ledande aktör inom gaseldade IR-värmesystem för industriella och kommersiella utrymmen som restaurangterrasser, arenor och industrihallar. Deras produkter används även för processvärme/torkningssystem inom industri.

Effektiv värme för människor och maskiner!

I GoGas portfölj finns idag energieffektiva, flexibla och hållbara värmesystemlösningar. Produkter som är konstruerade för en optimal behaglig värme med minimal värmeförlust som tar tillvara på infraröda vågor, varmluft, och energiåtervinning genom rökkanals -värmeåtervinning.

Deras framgångsrika leveransprogram, med en lång tradition av tysk ingenjörskonst och ambitionen att aktivt minska energiförbrukningen och CO2-utsläppet är GoGas Gmbh en av de internationellt ledande inom energieffektiv uppvärmning!

Precis som deras produkter har GoGas alltid haft en filosofi att utvecklas och förbättras kontinuerlig! GoGas står för kompetens inom IR/Infravärme och energieffektivitet!  Vi på Amgas är svensk återförsäljare för GoGas Gmbh och vi är noga med att alltid levererar den bästa produkten och den bästa servicen!

Har ni frågor eller vill placera en order? Kontakta oss!

Länk till GoGas GmbH Leveransprogram

Länk till GoGas GmbH Hemsida