Kromschröder

Amgas Honeywell Kromschröder

Honeywell Kromchröder

I spetsen för den tekniska utvecklingen!

Honeywell Kromschröder är en av de ledande tillverkarna av högteknologiska gasprodukter och systemlösningar för att skydda, mäta och styra gaser.  Företaget har representanter över hela världen och Amgas representerar Kromschröder i Sverige och vi är Sveriges enda auktoriserade Honeywell Kromschröder återförsäljare.

Portföljen omfattar gasmätare, säkerhetsventiler och styrkomponenter för värmesystem och system för att mäta och styra industriell uppvärmning processer.

Med ett stort antal produktionsanläggningar runt om i världen är företaget en pålitlig partner för våra kunder!  Med Honeywell Kromschröder erbjuder vi inte bara högkvalitativa produkter utan också individuellt skräddarsydda gasprodukter för er industri!

Genom att utveckla ny teknik kan vi aktivt bidra till våra kunders ekonomiska framgång. Våra investeringar i forskning, utbildning och miljöskydd kommer också att vara till nytta för kommande generationer!

Honeywell Kromschröder, specialister på systemlösningar!

Med Kromschröders breda leveransprogram kan vi leverera nödvändiga och fullständiga gas- och förbränningssystem till Aluminium, stål, keramik, glasindustrin etc.  Vi kan leverera system färdigmonterad, testade och redo att användas. Naturligtvis garanterar vi alla internationella standarder och föreskrifter för varje system.

Avancemang genom kunskap

Utöka ditt kompetensområde och din konkurrenskraft genom att gå en Kromschröder utbildning i utbildningscenter i Osnabrück. Utbildningen kan också hållas på Ert företag vid begäran. Kurserna är praktiskt inriktade och hålls av Kromschröders produktansvariga.

 

Har ni frågor eller vill placera en order? Kontakta oss!

Länk till Honeywell Kromschröders Leveransprogram

Länk till Honeywell Kromschröders Kurser

Länk till Honeywell Kromschröders Hemsida