Brännare BIC, BICA, ZIC

Robust utförande för industriella användningar, direkttända med joniseringsövervakning, stort regleringsområde. Standardutförande med brännarhuvuden RB, HB och KB för naturgas, specialutföranden för gasol och stadsgas, ytterligare brännarhuvuden för andra
flamformer. Brännarlängder enligt önskemål med steg på 100 mm. Flexibla användningsmöjligheter genom användning av BIO(A)-brännare i brännarstenar samt BIC(A)-brännare i kombination med keramikrör av kiselkarbid. Omställning från BIO(A) till BIC(A) är möjligt.

Typnyckel:

BIO, ZIO Brännare för gas
BIOA Brännare för gas, med hus av aluminium
BIOW, ZIOW Brännare för gas, med isolering av keramikfiber (RCF)
BIC, ZIC Brännare för gas
BICA Brännare för gas, med hus av aluminium
BICW, ZICW Brännare för gas, med isolering av keramikfiber (RCF)
50-200 Brännarstorlek
R Kalluft
K Flat flamma
H Varmluft
L För högt luftöverskott och stora tändområden
M För low-NOx-drift menox
B För naturgas
D Stadsgas
G Propan, propan/butan
M Butan, butan/propan, propan
L Lans
-X Stålförlängningens eller rörets längd från ugnsflänsen (L1), X mm
/X X mm avstånd mellan ugnsflänsen och brännarhuvudets framkant (L2)
-(X) Brännarhuvud nr
A-Z Utförandetyp

Brännare BIC

Hus av gjutjärn med mätning och inställning av gas, avsedda för anslutning av keramiska brännarrör av kiselkarbid, för naturgas. Brännare utan keramikrör och utan förlängning. Brännarens längd och den maximala anslutningseffekten framgår av kombinationen mellan brännaren och keramikröret, L1 = 0 mm, andra längder och gastyper på förfrågan.

Brännare BICA

Hus av aluminium, avsedda för anslutning av keramiska brännarrör av kiselkarbid, för naturgas. Utan keramikrör och utan förlängning. Brännarens längd och den maximala anslutningseffekten framgår av kombinationen mellan brännaren och keramikröret, L1 = 0 mm, andra längder och gastyper på förfrågan.

Brännare ZIC

Hus av stålplåt med mätning och inställning av gas, avsedda för anslutning av keramiska brännarrör av kiselkarbid, för naturgas. Brännare utan keramikrör och utan förlängning. Brännarens längd och den maximala anslutningseffekten framgår av kombinationen mellan brännaren och keramikröret, L1 = 0 mm, andra längder och gastyper på förfrågan.

Dokumentation:

Docuthek > BIC, BICA, ZIC

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.