GoGas

GoGas GmbH

GoGas GmbH är ledande aktör inom gaseldade IR-värmesystem för industriella och kommersiella utrymmen som restaurangterrasser, arenor och industrihallar. Deras produkter används även för processvärme/torkningssystem inom industri.

Effektiv värme för människor och maskiner!

I GoGas portfölj finns idag energieffektiva, flexibla och hållbara värmesystemlösningar. Produkter som är konstruerade för en optimal behaglig värme med minimal värmeförlust som tar tillvara på infraröda vågor, varmluft, och energiåtervinning genom rökkanals -värmeåtervinning.

Deras framgångsrika leveransprogram, med en lång tradition av tysk ingenjörskonst och ambitionen att aktivt minska energiförbrukningen och CO2-utsläppet är GoGas Gmbh den internationellt ledande inom energieffektiv uppvärmning!

Precis som deras produkter har GoGas alltid haft en filosofi att utvecklas och förbättras kontinuerlig! GoGas står för kompetens inom IR/Infravärme och energieffektivitet!  Vi på Amgas är svensk återförsäljare för GoGas sedan många år och vi är noga med att alltid levererar den bästa produkten och servicen!

För mer info om GOGAS

Länk till GoGas GmbH Leveransprogram

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.