GRÜN

GRÜN GmbH

Takprodukter, Vägbygge och vägunderhållsprodukter från en enda källa!

I årtionden har GRÜN GmbH varit engagerad i utveckling och tillverkning av gasoldrivna specialmaskiner för tak & väggprodukter. Med kompetens och erfarenhet som förvärvats från en mängd olika sektorer inom byggbranschen samt ett nära samarbete med kända tillverkare av väg- byggmaterial och kunder, så utvecklar GRÜN GmbH framtidsinriktad, innovativa, högkvalitativa – asfalts och -bitumen maskiner för vägbyggnad och vägunderhåll.

Innovativ utveckling för din framgång!

GRÜN har dessutom en lång tradition av takprodukter. Ett hantverk som började nästan 100 år sedan då de började tillverka Bitumenkokare för att möta behoven hos takläggarna.  Asfaltskokare står än idag med som standard produkt inom GRÜN GmbH Sortiment. De erbjuder ett användarvänlig, modernt och omfattande utbud av specialiserade takmaskiner och takutrustning som vi på Amgas har i över 40år varit svensk återförsäljare och distributör för. Allt ifrån Propan handbrännare till Gjutasfalts fogar och grytor.

Produkterna är tillverkade i Wilnsdorf-Niederdielfen i Tyskland och håller högkvalitet samt effektivitet, så att operatörens arbete alltid sker snabbt och tillförlitligt

För mer info om GRÜN

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.