Kromschröder

Honeywell-Kromchröder

I spetsen för den tekniska utvecklingen!

Honeywell-Kromschröder ingår i Honeywell Thermal Solutions (HTS).

De är världsledande tillverkare av högteknologiska gasprodukter och systemlösningar för industrin. Honeywell har representanter över hela världen. Amgas är stolta att vara Sveriges enda auktoriserade Honeywell-Kromschröder återförsäljare. Vi kan Honeywell-Kromschröder!

Portföljen omfattar gasarmatur för alla typer av gaser. Vi har gasmätare, säkerhetsventiler, styr-& reglerutrustning m.m. för alla industriella processer.

Med ett stort antal produktionsanläggningar runt om i världen är företaget en pålitlig partner för våra kunder!  Med Honeywell-Kromschröder erbjuder vi inte bara högkvalitativa produkter utan också individuellt skräddarsydda gassträckor för er industri!

Genom att utveckla ny teknik kan vi aktivt bidra till våra kunders ekonomiska framgång. Våra investeringar i forskning, utbildning och miljöskydd kommer också att vara till nytta för kommande generationer!

Honeywell Kromschröder, specialister på systemlösningar!

Med Kromschröders breda leveransprogram kan vi leverera nödvändiga och fullständiga gas- och förbränningssystem till Aluminium, stål, keramik, glasindustrin etc.  Vi kan leverera system färdigmonterad, testade och redo att användas. Naturligtvis garanterar vi alla internationella standarder och föreskrifter för varje system.

Avancemang genom kunskap

Utöka ditt kompetensområde och din konkurrenskraft genom att gå en Kromschröder utbildning i utbildningscenter i Osnabrück. Utbildningen kan också hållas på Ert företag vid begäran. Kurserna är praktiskt inriktade och hålls av Kromschröders produktansvariga.

För mer info om Honeywell-Kromschröder

Honeywell Kromschröders Leveransprogram

Honeywell Kromschröders Kurser

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.