• Gasarmatur

Naturgas, Biogas, Koksgas och Gasol används idag i många olika processindustrier. Det kan handla om allt från livsmedelsindustri, fordonsindustri, stålindustri som exempel. Gas är på många sätt ett bättre alternativ än olja. När gasen ska transporteras runt i industribyggnaden skapar man ett gassystem som behöver vara både effektivt och framförallt driftsäkert.

För att undvika övertryck/undertryck eller läckage så krävs en hel del utrustning. Det är här gasarmaturen kommer in. Gasarmatur kan bestå av kulventiler, magnetventiler, gasfilter, tryckregulatorer, brännare och övervakningsutrustning. Allt för att skapa ett så säkert och användarvänligt gassystem som möjligt inom produktionen.

Amgas har stor erfarenhet av gasarmatur och brännare, och vi hjälper dig gärna hela vägen till rätt komponenter!

Vi har kännedom och erfarenhet om de flesta varumärken som finns på marknaden. Som Sveriges enda auktoriserade återförsäljare för kända varumärken som Honeywell-Kromschröder, GOK GmbH och ESA Pyronics kan vi täcka de flesta behoven på marknaden idag.

Som kund hos Amgas får du teknisk support, service och reparationer samt korta leveranstider från vårt eget lager eller direkt från fabrik. Vårt mål är att alltid leverera den bästa servicen kring våra produkter.

Se mer om vårt leveransprogram inom: Gasarmatur

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.